Om mig

Vadå Våga Drömma kanske du tänker när du kommit hit? Drömma om vadå?

Det här är mina drömmar, mina förhoppningar om framtiden. Genom att våga drömma sätter jag ingen hejd på mig själv. Jag kan komma hur långt som helst om jag bara vågar drömma.

Jag tog i juni 2011 min examen från MKV-programmet och jag arbetar nu som projekt- och marknadsassistent på ett företag i centrala Stockholm. Något som känns himla bra och lovande även nu efter nästan ett halvår. Fast tjänst och möjligheter att utveckla – kan det bli bättre än så? Livet är bra helt enkelt!

Det som drömmarna främst kretsar kring nu är egen lägenhet. Det där med att flytta hem efter 3 års eget boende är inget jag rekommenderar. Det går. men knappt. Då jag jobbar på ett bygg/fastighetsbolag har jag stenkoll på bostadsmarknaden och förhoppningsvis är det en hjälp i bostadsdjungeln här i Stockholm.

Så välkommen att följa min vardag av att vara nyexad och ny på jobbet (ny på jobbet är jag fram till det blir en nyanställning!) blandat med mina intressen av träning, stallet, inredning och bakande. Även om de sista tre hamnat lite i skymundan just nu. Och håll tummarna för mig och mina drömmar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s