Riktigt trevlig födelsedagsmiddag

Blev ju födelsedagsmiddag med fina vänner igår. Och det hade inte kunnat bli bättre! God tapas och sangria som smakade saft. Det blev mycket skratt och prat, och fina presenter. Haha. Även om det bästa var att alla kom. Eller ja, det var ju några jag saknade men man ska ju glädjas åt det man har och inte det man saknar ;)

Så idag lyxar jag till det med lite sovmorgon. Är jag värd! Och vi har ju faktiskt flex på jobbet! Det är väl dags att jag utnyttjar det kanske? Det tycker jag i alla fall. Och det blev ju en hel del sangria och en ganska så sen kväll. Inte för att det märks något av det idag, men det är nog bara bra. Är väl ett tecken på att jag inte åldrats jättemycket än så länge? ;)

Blev firad på jobbet också. Bjuden på lunch av faddern JP och sedan var det ju tårttorsdag så då sjöngs det och blev tårta. Och självklart skulle det ju kommenteras att det var just idag (ja, igår alltså) var min födelsedag. Så det var ett himla grattande där ett tag. Känns ju inte det minsta obekvämt eller så. Haha.

Men nu är det kanske dags att komma igång lite mer så jag inte blir alltför sen till jobbet :)

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s