Välbehövd sovmorgon

Guuuuuuuuuuuud vad skönt det var att få sova ut nu på morgonen! Nästan en och en halvtimme jämfört med normalt. Himla skönt! Och precis det jag behövde nu. För det har varit ett par tunga morgnar det senaste. Så ja, detta blev ju perfekt!

Anledningen till sovmorgonen idag är ju att vi ska på projektbesök idag norr om stan. Så då känns det dumt att åka in till kontoret till kl 8 för att sedan åka ut med min pendel en halvtimme senare. Nä, lika bra att sova ut alltså! Så jaaa… Här sitter jag nu och dricker té. Planerar för en lyxkaffe på vägen till projektbesöket. En liten latte hade ju verkligen inte suttit helt fel idag. För nu har jag ju redan börjat med lite lyx och då kan jag ju lika gärna fortsätta ;) haha. Och kaffet ute på projektet är ju om möjligt ännu sämre än det på kontoret…

Efter jobbet planerar jag för träning. Sats Energy är det som står på schemat. Sjukt taggad för det! Gillar verkligen det passet! Så ja, det blir nog en bra dag det här. För en bättre start hade jag ju inte kunnat få i alla fall ;)

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s