Stressig dag?

Jag räknar lite med att det idag kommer att bli sjukt stressigt på jobbet. Är så jävla typiskt då det varit lugnt nu två dagar och imorgon till fredag är det konferens. Så idag är ju sista dagen att jobba på kontoret liksom. Så garanterat kommer det att rassla till ordentligt med sjukt mycket att göra som antagligen inte kan skjutas upp…

Igår började jag dagen med att gå på spinning. Fy vad motigt det var att komma iväg! Men gud vad skönt det var efteråt. Ibland gäller det ju verkligen att tvinga sig iväg. Dagen fortsatte sedan med lunch tillsammans med en höggravid Rebecka och hennes söta lilla dotter. Hur mysigt som helst att ses för en lunch! Var ju verkligen på tiden! Haha :)

Efter jobbet blev det födelsedagsmiddag för Shara. Riktigt mysigt. Blev en lite lagom kväll alltså, och en massa snack. Så där som det brukar vara och helt i sin ordning.

Idag blir ju inte lika spännande. Jobba, jobba, jobba. Och lunchmöte, så det blir väl spännande att se vad som det bjuds på ;) Och efter jobbet blir det personlig träning. Vilket jag redan har lite ångest över… Haha. Men det ska nog gå bra! :)

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s