Stressig dag…

Idag har varit en av de värre dagarna på jobbet. Det har varit något fruktansvärt mycket att göra! Och då var jag ändå på jobbet vid halv 8, tog en knapp halvtimmes lunch och fick verkligen slita mig kvart över fem för att komma iväg från jobbet. Kul va?! Och då ligger jag ändå inte fas alltså… Yiey me!

Roligt också att chefen ”missat” (eller snarare missförstått) att han beställt en annons i en byggtidning. Den skulle varit inne för någon vecka sedan. Så det hamnade på mitt bord idag. Skoj!!! Älskar verkligen när akuta saker ramlar ner på mitt bord sådär… Särskilt då dessa akuta saker sedan ska få ett OK från typ 3 olika personer innan det är klart att skickas iväg. Ja, sånt är livet som assistent antar jag?

Tur att jag planerat in träning med Lotta efter jobbet. Så att jag faktiskt var tvungen att gå. Och det var ju så fruktansvärt skönt att köra ett ordentligt träningspass! SatsEnergy blev det! Och fy fasen vad jobbigt det var! Men samtidigt så skönt att ta ut sig totalt bara för att bli kvitt all stress. Fantastiskt härligt. Så nu kanske jag faktiskt pallar med morgondagen då flera saker MÅSTE bli gjorda. För jag har inte tid att de ligger kvar i ”att göra-listan” till nästa vecka…

Annonser

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s