Träningsmorgon och fikkväll

Började dagen med att kämpa mig iväg till gymmet. Hade en liten förhoppning om att hinna till ett spinning-pass, men drog mig nog liiiiite för länge i sängen för det. Tyvärr… Fick bli 45 minuter på crosstrainern istället. Eller om det var en crosstrainer verkligen? Typ en crosstrainer och trappmaskin i ett? Aja, jobbigt var det i alla fall. Sprang in i en kollega sedan i omklädningsrummet. Hon hade ju hunnit till spinningpasset, så har lovat att gå med henne nästa tisdag :) Vad har jag nu gett mig in på egentligen??? Haha.

Gick himla bra på jobbet idag. Fick massa saker gjort! Så jag känner mig minst sagt stolt och nöjd med dagen. Hoppas på likadant flyt imorgon och på torsdag. På fredag har jag tagit ledigt för att åka söderut en sväng. :) Så måste ju bli två effektiva dagar nu då.

Efter jobbet mötte jag upp barndomskompisen Helena som jag inte träffat på jag vet inte hur länge! Typ 3-4 år? Men det var som om det var igår vi sågs sist typ. Fast vi hade sjuuuuukt mycket att uppdatera varandra om. Haha. Himla mysigt var det i alla fall. Och förhoppningsvis dröjer det inte 4 år till nästa gång vi ses! Nu befinner vi ju oss i samma stad ändå! ;)

Idag invigde jag förövrigt mina nya (hallon)röda jeans :) Matchade dock med kavaj (istället för kofta) och ett brett silverhalsband. Och utsläppt hår, men vad fasen. Är man hemma så får man ju dressa ned lite tycker jag allt! ;)

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s