Ny vecka då…

Var en lugn och långsam dag igår. Försökte ta det lugnt och se till att förkylningen var under kontroll. Verkar ha fungerat hyfsat bra. Vaknade dock ändå med ont i halsen så fick avboka morgonens träning (trist!). Men ja, kanske bra att inte kasta sig in i några träningspass så här innan jag känner mig helt hundra ändå…?

Har inte riktigt grepp om vad som händer på jobbet idag. Inga möten planerade i alla fall. Skönt! Då kanske jag hinner beta av lite saker utan att störas av möten? Fast ja, det brukar ju alltid dyka upp nya saker som ändå ”stör” i mina planer. Haha. Har pälsat på mig den tjockaste tröjan idag då det var så himla kallt när jag vaknade, så förhoppningsvis lär jag inte sitta och huttra på jobbet idag i alla fall… ;) Alltid en bonus!

Efter jobbet idag kommer i alla fall Lisa hem till mig på middag. Himla mysigt! Ska bara lista ut exakt vad jag ska bjuda på innan dess. Haha. Men hur svårt kan det vara egentligen? Är väl bara att göra något som jag brukar, som jag vet blir bra. Typ lax med pesto? Äh, vi får väl se lite :)

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s