Finmat utan sällskap

Lisa fick förhinder ikväll så hon kunde inte komma på vår planerade middag. Himla trist! Men jag hade planerat middagen redan, och inte tänkt jag planera om bara för att jag skulle sitta och äta själv! Nädå. Blev att inhandla massa rotfrukter och kyckling för att göra rotfrukter och kyckling i ugn. Och det blev hur gott som helst!

Känner mig så jäkla stolt som lyckades! Första gången jag testade och allt! Ja, lite risky att prova något nytt när man ska bjuda på mat, men det är ju rätt nära till pizzerian ändå ;) Var en kollega på jobbet som hade det i lådan häromdagen så därför jag blev lite inspirerad :)

Inte tänkte jag att den här maträtten skulle förevigas egentligen, men nu när jag blev så stolt får det bli en bild på maten när den hamnat i låda. Kan ju inte tänka på allt hela tiden liksom! ;)

rotfrukter och kyckling i ugnDet är i alla fall (om nu någon skulle vara intresserad, trots att det ser lagom aptitligt ut…):

Sötpotatis
Morötter
Rödbetor
Rotselleri (Vad fan är rotselleri förresten??? Var inte min favorit…)
Kyckling (lårfilé?)

Skiva och lägg i en ugnsform/panna. Ringla över olivolja, krydda med havssalt, peppar och franska örter. Häll i lite vatten i pannan och in i ugnen ca 30-40 min. När det är ca 5 min kvar kan man strö över lite fetaost också. MUMS! Enklare än så kan det ju knappast bli?! Och hur gott som helst verkligen!

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s