Trevlig kväll men dålig natt…

Hade en jättetrevlig kväll igår med Emma. Så kul att ses igen! Det blev en sväng på stan, lite middag och sedan VIP-rea på Topshop. Himla kul! Trist dock att Goodiebagsen tog slut… Haha. Det var ju därför vi kom liksom ;) Nä, inte riktigt va?! Men det blev en del shopping för mig. En hel outfit faktiskt. Haha. Kavajen jag har idag är ett av ”fynden” bland annat.

Lyckades igår även springa in i Teo! Haha. Vi har inte setts på typ två år och helt plötsligt stod vi i samma hotellfoajé! Haha. Riktigt roligt! Han bor ju här nu så vi ska försöka planera in att ses snart igen.

I natt har jag däremot inte fått många timmars sömn och det känns verkligen nu. Mår inte alls bra… Ja, tyck synd om mig! Hade skitsvårt att somna trots att jag var trött och bara låg och vred mig hela natten. Kanske fått tre timmars sömn totalt? Så ja, det blir väl lite av en kamp idag på jobbet skulle jag tro. Är i alla fall glad att dagens platsbesök har bytts till ett kontorsmöte. Hade nog aldrig överlevt ute i skogen idag…

Men tur att dagen inleds med en kaffe med Biggie. Då borde jag väl kanske komma igång ordentligt, eller?

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s