Fullspäckad måndag – latare tisdag

Ja, igår var minst sagt en fullspäckad dag! Började med att jag begav mig till gymmet för ett träningspass där på morgonen. Kände mig sjukt duktig och hurtig! Var riktigt skönt att träna sådär på morgonen! Kul också att jag trots min morgonträning inte var sist in till jobbet. Haha. Så kan det gå alltså ;)

Efter jobbet sedan blev det hem en kortis och fylla på kylskåpet innan det bar iväg till Lisa och Marcel för middag. Lisa lagade ungerskt. Vilket var hur gott som helst! Men det ledde ju till att jag inte var hemma förrän ganska sent. Alltid kul att missa det anslutande tåget. (Vilket i och för sig inte var det anslutande, men min buss var tidig och tåget var sent så kunde ha fungerat om jag haft sekunderna på min sida…)

Idag är det inte lika mycket planerat för mig. Jobb såklart, och efter det blir det träning. Så där lagom spännande dag alltså… Men den lär nog flyga iväg i en jävla fart ändå. Brukar ju bli så… Men nu när jag är färdig så tidigt kanske jag faktiskt ska passa på och bege mig iväg för en tidig start även på jobbet…?

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s