Fullspäckad lördag

Igår hanns det inte med mycket sittande vid datorn direkt. Blev ju träning där på förmiddagen, vilken var hur bra som helst, för att sedan rusa hem och fräscha till sig för en tur upp till Uppsala och Ellen. Det var verkligen variant kasta-sig-i-duschen, kasta-på-sig-sminket, kasta-i-sig-maten-varianten. Haha. Men jag hann ju med tåget till slut :) Alltid något.

Det var jag och Shara i alla fall som bestämde oss för att åka upp och hälsa på en sväng. Himla mysigt! Vi åt kladdkaka och snackade massa skit. :) Sedan bar det av in till Stockholm igen för mig, middag hemma hos Frida stod det i kalendern. :) Roligt att kunna planera in sådant lite spontant! Himla kul att ses igen :)

Mindre roligt var det på vägen till Frida då jag skulle över ett övergångsställe vid Stadsbiblioteket… När jag är på väg för att klicka på knappen för lyset kommer en bil i hög fart och verkligen gasar genom vattenpölen vid lyktstolpen. Ja, gissa vem som sedan var en dränkt katt? Nä, inte det minsta irriterad blev jag! ;)

Så ja, lördagen utan planer blev alltså en väldigt fullspäckad lördag helt plötsligt! Så idag blir det nog lite lugnare. Fixa lite här hemma och sedan träna i eftermiddag (Bodycombat). En alldeles lagom söndag alltså :)

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s