Taggar för ny vecka

Jag är bara lite trött just nu. Haha. Det var en kamp mot klockan nu på morgonen när jag skulle ta mig upp. Så som det typ är varje morgon. Det är väl ändå inte helt normalt? Men nu är jag uppe i alla fall och redo för en ny vecka.

Idag blir det väl lite möten tror jag… Lite oklart ännu, men det brukar ju ge sig ganska snabbt. Och även om jag inte har koll på vad som ska ske så brukar dagarna ju ändå fyllas med massa uppgifter på något vis… Haha. Så det är bara att vara beredd på det mesta…

Helgen var i alla fall hur bra som helst! Var alldeles för seg igår för att blogga. Haha. Inte för att det egentligen fanns så mycket att blogga om när man sitter i soffan en hel dag ;) Kvällen började i alla fall med middag med JS och AV inne i stan innan vi begav oss till förfesten. Jättetrevligt var det där, även om det sedan blev lite oklarheter när vi skulle ut så vi splittades till två olika ställen… Trist. Men det gick ingen nöd på oss tjejer som kom bort från de andra, vi hade himla kul ändå! :) Och ja, det är väl den sena natten som jag fortfarande känner av kanske?

Annonser

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s