Träningsvärk… From hell…

FY. FAN. Inte helt okej att ha så här ont i musklerna. Haha. Det kommer att vara en pärs att dels ta sig upp ur sängen och dels ens ta sig till jobbet imorgon. För aj, aj, aj vad ont jag har i rumpa och lår! Gick ju på ett SatsEnergy-pass idag. Typ som ett aerobicpass men inte så avancerade steg. Och fruktansvärt mycket lår och rumpa! FRUKTANSVÄRT!

Och nej, det är inte alls bra att träna ett pass med mycket fokus på utfall och benböj när man redan har träningsvärk i rumpa och lår. Fy fasen vad tufft det var! Tog emot något överjävligt i några övningar! Inget jag kan rekommendera alltså. Alls… Men jag kämpade mig tappert igenom! Vilket jag troligen lär få ångra imorgon…

Men det var ett riktigt kul pass! Så det ska jag gå på igen! Även om det var skitjobbigt. Det är väl lite det som är poängen ändå. ;) Att det ska vara jobbigt liksom. Men hade nog inte riktigt räknat med att det skulle vara så jobbigt ändå. Fast nästa gång ska jag nog inte gymma kvällen innan, det kanske hjälper lite i alla fall?

Lämna en kommentar

Under En del av mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s