Fredag på riktigt!

Äntligen är det fredag på riktigt! Gud vad skönt! Igår var en skitjobbig dag och jag var helt slut när jag lämnade jobbet och hade svårt att få något vettigt gjort alls. Så det kan gå ibland… :) Men ja, fokus på fredagen då. Idag ska jag och JP bland annat ut till projektet där det är visning i helgen för att förbereda. Hoppas på fint väder därute så vi och sakerna inte blåser bort. Så ja, hela eftermiddagen lär väl typ gå åt till det. Och förmiddagen till att förbereda det…

I helgen blir det sedan mer jobb. Imorgon ska jag sitta som mötesordförande på en riksöverläggning/årsmöte. Spännande. Första gången jag sitter som ordförande, sekreterare är ju annars min grej… Men det blir väl kanske bra ändå. Kan man ju hoppas :) Och sedan på söndag blir det då visning. Så då blir det till att jobba då med.

Ja, det blir inte direkt någon vila den här helgen. Blir först nästa helg som jag kanske får chans att återhämta mig. Men äh, bara full fart så man inte hinner känna nåt så ska det nog gå bra! ;)

Annonser

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s