Var det helg nu igen?

Åh! Fan också! Vaknade upp och trodde det var helg. Mindre kul att inse att det BARA är tisdag än så länge… Suck alltså. Fast jag tror det blir en kul dag på jobbet. Har fått två OK på vepan, så förhoppningsvis kan den gå på tryck idag. Blir även möte om utställningen och förhoppningsvis gillar vi det presenterade konceptet så det bara är att köra på.

jag 120529

Tror jag har lite små administrativa sysslor som bortprioriterats på senaste tiden som jag ska ta hand om. Ja, det blir väl full fart som vanligt på jobbet helt enkelt. Kul.

Ska även ta mig till gymmet idag igen tänkte jag. En stund på cross-trainern får det nog bli. Om jag inte lyckas hitta något pass som verkar bra. Fast det brukar jag ju inte hitta på tisdagar så det räknar jag inte med direkt. Men någon typ av träning ska det ju bli i alla fall!

Men först var det jobbet som skulle klaras av alltså. Och en matlåda som måste göras ja… Eller göras och göras, jag ska fixa salladen till matlådan. Mer avancerat än så orkar jag inte med så här tidigt ;)

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s