Snart helg!

Åh vad skönt med fredag! Även om det känns som tisdag… Lite svårt det här med dagarna när man är ledig nästan hela veckan. Haha. Men aja, ska bli skönt att kunna få sova ut imorgon faktiskt. Behövs verkligen! För det var riktigt riktigt svårt att ta sig upp ur sängen imorse när klockan ringde. Men aja, nu är jag ju typ redo för en dag på jobbet.

Blir en del möten i eftermiddag och på förmiddagen blir det att skriva ihop en projektbeskrivning för intranätet. Måste väl bara bestämma mig för vilket projekt jag ska ta. Eller egentligen är det väl inte så svårt. Alla projekt måste ju få en projektbeskrivning ändå så alla måste ju göras, det handlar ju bara om ordningen nu. Så well… Blir väl till att använda den lista jag skrivit ihop och bara beta av den kanske?

Efter jobbet ska jag titta på tapeter! Yiey! Var en sväng med pappa igår på K-rauta och tittade. Kollegan HJ tipsade om att gå till ett sådant ställe för att slippa beslutsångesten man får av tapetbutiker. Men jag hittade ingenting, så måste till en tapetbutik idag och titta… Så  det lär bli en hel del beslutsångest för mig efter jobbet ;) haha.

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s