En sån där dag…

Idag var stressnivån, frustrationen och irritationen högre än på länge! Fan vad allt gick skit! Var så nära på att bryta ihop i tårar flera gånger under dagen. Stabil tjej eller vadå?! Inte ens berömmet från webbyrån (som de även förmedlade till JP) fick mig på bättre humör. Däremot funkade fikan med HJ ganska så bra för att muntra upp mig. Skönt att jag har henne där ändå!

Efter jobbet fick jag spy lite galla till en vän. En vän som även efter en stund säger ”alltså, jag vet inte vad jag ska säga… Jag har aldrig hört dig så här…” Ja, det här var alltså någon ny nivå av frustration och stress. Men det känns bättre nu i alla fall. Blev lite slöträning efter jobbet också, hade egentligen behövt ett ordentligt pass och kört ut mig ordentligt… Men aja, är man lat så är man ;)

Och efter snack med bästa tjejerna känns det nästan på topp. Imorgon lär jag även ha något roligt att se fram emot också! Hoppas verkligen vi kan få ihop det. En weekend med bästa tjejerna är precis det jag behöver just nu!

Tjejerna

Bästa tjejerna!

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s