Finally friday!

Äntligen fredag och massor som måste lösas under dagen… Ska faktiskt bege mig till jobbet väldigt snart. Japp, idag är jag tidig serrni ;) Förstår inte riktigt hur jag lyckats bli klar så här tidigt. Men frågan är hur mycket tidigare jag blir till jobbet? Antingen stressar jag lite nu och kommer innan halv 8 eller så stressar jag lite mindre och kommer vid halv 8. Svåra beslut så här på fredagsmorgonen ;)

Blir nog det senare tror jag. Hehe. Känner att det blir svårt att hinna till den som går om 9 minuter när jag ännu inte packat ihop väskan och lunchlådan… Äh, jag kommer ju tidigt oavsett :)

Så idag blir det massa jobb som måste lösas. Känner mig lite stressad men samtidigt alldeles för trött för att ens orka bry mig nämnvärt. Ingen bra kombination egentligen ;) Motivationen kommer nog i och med att deadlinen närmar sig. Brukar vara så. Efter jobbet ska nog inget spännande hända. Vad jag vet i alla fall. Eventuellt en tur till lägenheten, men troligen sparar vi allt det till helgen…

Den här veckan som jag trodde skulle bli lugn blev allt annat än lugn. Så det kan gå, och jag förtjänar verkligen lite helg nu!

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s