Copy – paste

Det blir vad som händer på jobbet idag. Kopiera info från andra byggherrar in till excel. Spännande eller hur?! Äh, det är ett ganska skönt jobb ändå. Även om man blir helt slut i huvudet och det är förbannat tråkigt. Det är ganska så kul att titta på projekten i alla fall, drömma sig bort lite och få lite inspiration. Skönt att veta vad dagen ska ägnas åt i alla fall.

Efter jobbet ska jag möta upp Karin och gå på en nyöppning av en butik. Ska bli kul med lite extra rabatter och drinkar! ;) haha. Perfekt verkligen! Fast blir nog inte så länge där, måste hem och förbereda inför flytten imorgon. Är ju ändå en del saker som måste ses över. Typ vilka kartonger är det viktigast att jag får med och vad ligger i de olika kartongerna. ;)

Skönt med helg snart i alla fall. Vad jag har längtat! Behövs verkligen lite helg för uppladdning. För det lär ju bli såååå mycket uppladdande när jag ska släpa kartonger in i lägenheten. Men förhoppningsvis kan vi ju påbörja renoveringen på söndag också. Då kommer det verkligen att kännas på riktigt!

Annonser

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s