Sluta tvivla förihelvete!

Haha. Det fick jag skrika på mig själv idag. Inombords alltså. Herregud! Vi sitter ju faktiskt i kontorslandskap och det är inte riktigt läge att visa min tokiga sida ännu! ;) Haha. Blir så jäkla less på mig själv bara när jag börjar tvivla. Så himla onödigt! Och framförallt slöseri med tid! Och energi för den delen.

Blev idag klar med den inbjudan/säljbrev som typ skulle skickats ut idag men som inte skickades ut idag. Säljbrev har jag aldrig skrivit förut så kanske var det där mitt tvivlande uppstod? Jag visste liksom inte hur det skulle se ut (öhm, jag vet fortfarande inte hur det ska se ut…).  Så i mitt mail till konsulten som lovat hjälpa mig lägger jag till en liten ursäkt. Ja, ni vet… ”Jag är inte nöjd. Jag är värdelös. Rädda mig” Den typen av ursäkt blev det.

HERREGUD!!! Har jag inte lärt mig något på tre månaders praktik??? Min handledare David var på mig vid nästan varje inlämning/deadline att jag skulle sluta ursäkta mig! För det är liksom inte värt nåt, och för det mesta är mina texter faktiskt bra. Nä förlåt. Mina texter ÄR bra! Sen kan de ju alltid bli bättre. Men det är skillnad på att ha en bra text och en färdig text. Det har jag i alla fall med mig från praktiken, att skrivandet är inte längre mitt när jag lämnar ifrån mig den. Korrigeringar och ändringar handlar inte om mig, utan det är bara förbättringar på något jag varit delaktig i. Stoooor skillnad!

I alla fall… Konsulten ringer upp för att vi ska stämma av saker och jag är beredd på en slaktad text. Öhm, nää. Tänk om där Anna! Konsulten säger att texten är jättebra och de enda ändringar han har är att vi ska lägga till typ två saker. Gud, jag fick nästan skämmas för att jag ursäktat mig. Jag vet ju bättre liksom! ;)

Nä, måste sluta att tvivla på mig själv! Jag kan ju!

Lämna en kommentar

Under Våga drömma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s