Kill your darlings once again

Det har varit full fart idag på jobbet. Blev klar med en layout som kommer synas i ett utskick till hela Stockholm Stad. Palle ville göra några ändringar men då fråntog jag mig allt ansvar för layouten, jag tror jag slipper ändra det han ville nu. Haha. Och återigen blir det så viktigt med det där att ”kill your darlings”. Ett slitet uttryck inom MKV kan tyckas men det stämmer så bra!

Fast mina favoritbitar blev ju kvar ändå, det var det ingen som ville ändra något på. Och det var nog de där små ändringarna som löste de problemen jag hade med layouten i förra veckan. En enkel lösning och allt blev bra. Kanske inte hundra procen perfekt men nära nog. Sen att en ändring kanske inte hjälpte till att lyfta layouten är en annan sak. Det blev inte katastrof, det blev inte ens dåligt. Det blev bara inte lika bra. Haha. Men jaaa, det är inte mitt ord som är lag direkt.

Det ska bli spännande att se det i tryck sen. Hoppas verkligen ett ex skickas till beställaren så jag får se mitt lilla underverk. Haha. För det känns lite så. Men den känslan kanske avtar ju mer saker som jag producerar? Så det gäller att njuta ordentligt, några ”kill your darlings” på vägen är helt klar överkomligt ;)

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s