Matkoma

Eller… trött hade jag ju varit oavsett mängden av mat jag lyckats trycka i mig.  Hehe. Det där med att sova länge verkar fungera sådär måste jag erkänna… Men inte kommer det hindra mig från att krypa ner i sängen tidigt. :) Typ det jag längtat efter hela dagen. (Oh hej vad tragiskt!)

Har i alla fall gått bra på jobbet. Det känns som att jag får mer att göra hela tiden, vilket jag verkligen gillar! Problemet är ju bara att jag kanske inte riktigt har tillgång till de programvaror jag behöver. Det hindrar ju en del i jobbet. Jag tror IT-killarna hatar mig lite. Frågar dem om det varje dag och vid varje tillfälle som ges. Haha. Men det gäller att tjata för att något ska hända verkar det som. Så det är vad jag gör.

Jag skulle egentligen ha åkt ut för att rida lite idag. Men sjukdom hos hästens ägare ställde till det för mig :( Fast ändå rätt skönt får jag väl erkänna… Förkylningen sitter i fortfarande, så kanske bra att hålla sig undan höstrusket? För fasen vad det viner och regnar utanför fönstret. Ja, jag är nog glad att det ställdes in ändå :)

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s