Klädångest

Har världens klädångest inför kvällen. Har typ valt klänning. Men funderar på att ta något annat. Dock känns inget annat bättre. Så som vanligt lär det väl sluta med alternativ nummer ett. Lite shopping behövs kanske? Fast ska ju verkligen försöka spara så jag kan shoppa ordentligt i Milano sen…

Och håret är lockat nu. Är inte det minsta nöjd med det. Borde ha plattat det som vanligt… Ser verkligen inte klok ut. Pudel? Ja, det är nog jag nu… Eller inte riktigt så illa är det. Men nää, ingen favorit. Har försökt sätta upp det lite på sidorna så får se om jag behåller det så.

Håret är en av anledningarna till att jag är missnöjd med kläderna. Har en väldigt söt och flickig klänning så tänkte att lockigt hår kanske skulle kunna rocka till den. Problemet är bara att håret behöver ju bli lockat av sig själv för att det ska funka… Så nu sitter jag är med sött och flickigt hår till en lika söt och flickig klänning… Hmm… Ska försöka tuffa till den med accesoarer och sånt. Har i alla fall sminkat mörkare ögon nu vilket hjälper lite grann. Med en kofta eller kavaj kanske jag kan få ned sötigheten lite till…? Annars kanske jag får gå ett varv i Mindys garderob när jag kommer över..? Hehe.

Lämna en kommentar

Under En del av mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s