Förvirrad tjej

Jag fattar inte mycket av CSS och XHTML just nu… Tyckte jag hade någorlunda koll efter webbprojekt-föreläsningen förra veckan. Men efter dagens nätföreläsningar om XHTML och CSS är jag mest ett stort frågetecken. Say what?? Hängde med ett tag, men sen blev det alldelels för många förkortningar och konstigheter.

Det ser ju lätt ut när föreläsaren visar, men sen när jag själv skulle göra det gick det inte alls! Måste ha gjort något fel i XHTML-filen… Hmm… Men inte kommer jag kunna lista ut VAR felet är… Suck alltså!

Aja, känner mig duktig som hunnit igenom tre föreläsningar idag. Nu blir det snart lunch och sedan stallet. Hoppas jag hinner tillbaka till Aerobic-passet sen. Egentligen gillar jag ju inte det passet, men det ligger bra till ett core-pass som är precis efter. Tänkte jag skulle köra det också. Men känns lite lamt att bara köra ett core-pass (30 min), så tänkte att det nog blir bra med aerobicen innan. :) Särskilt eftersom jag hellre tar body balance på onsdagar istället för aerobic core passet. Hehe. Ska bli skönt att träna lite. Blir så förslappad över helgen när jag inte tränar. Fy mig! Får bli bättring på den biten!

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s