Ny förändring?

Det är dags att ta tag i hår-situationen. Har tänkt alldeles för länge på att klippning och färgning behövs. Håret har växt som ogräs, vilket verkligen syns på utväxten. Tack och lov att senaste färgningen blev mörkare än planerat så det inte blir supertydligt. Hade ju dock varit trevligt att inviga det nya året med snyggt och fräscht hår.

Problemet med frisörer i Stockholm är tyvärr priset. Jag har verkligen ingen lust att betala 1600 kr på slingning och klippning den här gången. Under en 1000-lapp hade varit väldigt trevligt! Tittat lite på några frisör-skolor men blir tveksam ifall de har öppet nu under mellandagarna. Och jag är inte riktigt den som planerar in klippning/färgning, jag gör det spontant. Så har ingen lust att åka in till stan för att åka hem igen utan förändring.

Imorgon ska jag och systern min bege oss till Kista för att se om det finns tid för oss. Hade varit perfekt! Har nämligen hittat ett ställe som borde gå på cirka 800 kr för klipp och folieslingning. Hoppas de har tid för mig!

Enda negativa med att klippa mig igen blir att jag inte kan sätta upp det i tofs längre… Något jag precis fått tillräckligt långt hår till… Men jag får nog väja, snygg frisyr eller möjlighet till tofs? Valet blir utan tvekan; snygg frisyr!

Lämna en kommentar

Under Det är så det är

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s