Förändring nummer 2

Ja, att vännerna flytt staden är inte det enda som är annorlund mot för ett halvårsedan då jag bloggade sist. En del förändringar kan man inte värja sig mot. De slår mot en hårt och skoningslöst. Vad som kan antas vara en mindre förändring för någon blev omtumlande för mig.

Det där med kärleken är inte alltid så lätt. Eller snarare är den väl aldrig eller sällan lätt? Kanske är den där kampen och ovissheten en del av tjusningen? Well, nevermind…

För en dryg månad sedan kändes det som om världen rycktes undan från mina fötter. Eller snarare den värld jag var van vid och trivdes väldigt bra i rycktes undan. Kärleken var numera no more. Borta. Gone. Finito. Jaa… Ett hjärta som krossades. Mitt hjärta som krossades rättare sagt. Jag tvingades möta morgonen utan dig bredvid mig. Jag tvingades förklara för mig själv om och om igen att det var över och att det inte fanns någon återvändo. Det var svårt. Nä, förresten. Det ÄR svårt. Ibland kommer bakslagen. Tack och lov inte med samma intensitet och periodicitet längre. Men de kommer. Och det är bara att tackla dem när de kommer. Lära mig. Stå ut. Tiden läker alla sår sägs det, än så länge verkar det stämma. Det känns ärligt talat bättre med tiden. Även om bakslagen nu kan kännas värre än de första. De kan fortfarande slå till med full kraft.

Men bara så du vet. Jag är inte arg. Du kommer alltid betyda något för mig. Och jag kommer alltid att tycka om dig.

Så när jag nu kommer att återvända till Jönköping kommer jag inte bara att sakna mina vänner som flytt staden. Jag kommer även återvända med ett tillfälligt ihop-pusslat hjärta. Men det är en del av livet kan tänkas. Och jag överlever och blir starkare. Det är i alla fall min förhoppning.

1 kommentar

Under Det är så det är

Ett svar till “Förändring nummer 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s